Limousine en Fashion, hoe leuk is dat?

26-03-2017
28 januari 2017

We stonden om 9 uur op om ons klaar te maken voor een mooie dag. Tegen 10 uur kwamen Nanki en Petra. Daar hebben we even lekker mee gebabbeld over hoe het met ons gaat en wat ik dacht dat we zouden gaan doen. Ik wist het natuurlijk niet, maar ik was wel erg benieuwd wat we deze dag gingen doen. Tussen 11.30 en 11.45 kwam er een hele mooie witte limo op de oprit rijden. Het eerste wat ik dacht was wauw.......Wat gaaf. Toen stapte de chauffeur uit en deden we de spullen in de kofferbak. Nanki en Petra hadden eten en drinken meegenomen. We stapten in en het eerste wat we zagen was een mini bar en hele mooie lampjes in het plafond.

We gingen naar Amsterdam. Onderweg maakten veel mensen foto's van de limo, dat was best grappig om te zien. Toen we aankwamen in Amsterdam moesten we even een stukje lopen om bij het tassenmuseum te komen. Om 13.00 uur waren we ongeveer bij het museum. Het museum was best interessant en ook mooi om te zien.

Toen we klaar waren kreeg ik nog een leuk cadeautje mee van de mensen uit het museum. Daar zat een patroon in om een tas te maken. Dat was erg lief van ze. En ik mocht daar ook nog een leuk souvenir uitzoeken van Nanki en Petra. Ik heb een klein doosje gekozen.

Daarna moesten we al weg, maar de limo kon niet op tijd bij ons komen, dus hebben we een taxi genomen naar de Fashion Week. Bij de Fashion Week kregen we een rondleiding en we kregen ook te zien wat er achter de schermen gebeurde. Na de rondleiding kwam Giusy de Ceglia naar me toe en vroeg of ze mij op de foto mocht zetten, en dat vond ik wel leuk. Ze heeft veel foto's genomen en daarna zijn we naar een modeshow van Given geweest, en daar kwam ik Fred van Leer tegen.

Na de show mochten Melanie en ik ons haar laten krullen bij een professionele kapper. Na het krullen mocht ik ook nog van Giusy de Ceglia (de fotograaf) een paar foto's op de catwalk (laten) maken. Die foto's zijn erg mooi geworden. Toen was het helaas al weer tijd om te gaan.

Op de terugweg hebben we in Hilversum nog lekker gegeten in een Italiaans restaurant. Helaas duurde het heel lang voordat we eindelijk konden eten. Het eten was wel heel erg lekker. Daarna reden we weer verder naar huis. En we hebben nog lekker champagne gedronken (wel kinderchampagne natuurlijk). We waren om 00.15 uur weer thuis. Daar hebben we nog even gepraat over de dag en zijn Nanki en Petra ook weg gegaan. Daarna ben ik direct naar bed gegaan.

Bedankt voor deze prachtig mooie dag.

Groetjes: Marcel, Magret,  Melanie en Melissa.

Wensstiching Drenthe wil graag de volgende sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van deze Wensdag: 

Herman Klomp den Ham
Tassenmuseum Hendrikje Amsterdam
Amsterdam Fashionweek


Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!