Meld je aan als vrijwilliger

Onze stichting draait volledig op vrijwilligers en deze vrijwilligers maken het verschil voor de kinderen die wij willen laten stralen. Vanwege onze groeiambitie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers die op de achtergrond werk verrichten in het bestuur, ter promotie van de stichting of, dicht bij het kind en hun familie, als wensvervuller om de allerliefste wens te vertalen naar een onvergetelijke dag!

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures open staan binnen het bestuur. Wel zijn we altijd op zoek naar enthousiaste wensvervullers.

Wensvervuller worden?

Neem voor vragen over deze functie gerust contact op met Martha Engbersen per mail via martha@wensstichtingdrenthe.nl of telefonisch via 06-14625383. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren door een motivatie te sturen.