Meld je aan als vrijwilliger

Wij vervullen de wensen van kinderen, die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Onze stichting biedt dit lichtpuntje door de liefste wens van een kind te vervullen. Een dag waar nog lang met een grote lach op teruggekeken wordt.

Steeds meer mensen weten ons te vinden. We kunnen dan ook wel wat extra hulp gebruiken bij het organiseren van al die leuke wensdagen.

Wensvervuller worden?

Wat doe je als wensvervuller?
  • Je vervult de liefste wens van een kind dat een steuntje in de rug kan gebruiken.
  • Je werkt met kinderen die ziek zijn, in moeilijke omstandigheden opgroeien of al jong mantelzorger zijn.
  • Je hebt contact met het hele gezin.
  • Je begeleidt de wensdag van begin tot eind.
  • Een wensteam bestaat altijd uit twee personen. De eerste keer loop je met ervaren wensvervullers mee.
Wat verwachten we van jou?
  • Je bent het visitekaartje van de wensstichting.
  • Je bent eens per maand aanwezig bij de vergadering van de wensvervullers in jouw regio.
  • Een verklaring omtrent gedrag (VOG) hoort bij de procedure.
Wat bieden we jou?
  • Je krijgt een polo en een bodywarmer.
  • Je kunt aan de slag in een enthousiast team in Assen, Emmen of Meppel.
Ben je enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@wensstichtingdrenthe.nl
Natuurlijk kan je ook direct solliciteren door een motivatie te sturen.