Mika Meet and Greet met FC Twente

14-07-2012

Er is geen grotere fan van FC Twente te vinden dan Mika. Toen het nieuws bekend werd, dat deze voetbalclub een tegenstander van FC Emmen zou worden, was de stap maar klein om hem met deze wedstrijd te verrassen. Vrienden van Mika namen contact op met onze wensstichting Zalavolbate, om ons een wens kenbaar te maken. Mika zou graag eens een Meet & Greet willen met zijn club, FC Twente.

Het is niet eenvoudig om altijd positief te blijven, wanneer je geconfronteerd wordt met kanker. Mika heeft namelijk Leukemie. Toch zit hij niet bij de pakken neer en gaat met volle moed, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn ziekte aan. Als omstanders voel je je soms te kort schieten en als je dan een grote wens in vervulling kunt laten gaan, dan hoop je dat hij hierdoor gesterkt wordt en kracht zal vinden om verder door te zetten.  Hieronder het echte verslag van deze Kanjer!

Deze wens is mede mogelijk gemaakt door medewerking van FC Twente, FC Emmen, No Limit Events en Wensstichting Zalavolbate.

Wensdag van Mikaël : Wedstrijd Emmen- FC Twente

Vandaag, de 14 Juli, heb ik een hele leuke verassing gehad. Ik ging namelijk naar mijn lievelingsclub, FC Twente, kijken hier in Emmen. Ik had nog maar net gehoord dat we hier heen gingen en ik was gelijk al helemaal blij, want zoiets maak je niet vaak mee. Ik ging er heen met mijn hele gezin, vond ik ook wel zo leuk !! Vrienden van ons gingen ook naar de wedstrijd kijken.

We kwamen daar helemaal nietsvermoedend aan bij het stadion van FC Emmen, met het enige wat we wisten dat we naar onze contactpersoon moesten gaan bij de hoofdingang. We hadden hem al heel snel gevonden en gelijk konden we speciaal het stadion in bij de hoofdingang.  We kregen eerst een plekje aan een tafel waar we even moesten wachten, wat drinken en instructies kregen.

Daarna gingen papa en mama en mijn broers het stadion in en bleef ik achter, want ik zou namelijk gaan oplopen met een FC Twente speler!

Ik stond eerst in de gang waar alle spelers langskomen als ze het veld opgaan. Ik stond daar samen  met de andere kinderen die ook op zouden lopen. En toen was het moment… Ik  mocht oplopen en nog wel als eerste! Ik mocht samen met Leroy Fer oplopen, dat was supercool !! Hij was ook heel aardig.

*(Mika is de enige met het rode Twente shirt, vooraan samen met Leroy Fer in het blauwe shirt)*

Toen de spelers elkaar een hand gingen geven, moest ik heel snel het veld afrennen. Eenmaal aan de kant ging ik het publiek in naar de plek waar mijn broertjes en ouders zaten.

Twente had veel overwicht en maakte dan ook gauw 1-0 en ook vrij vlot daarna 2-0 . Het is uiteindelijk 5-0 geworden . Een mooie overwinning dus, met lekker veel goals voor FC Twente.  Maar vlak voor het einde van de wedstrijd werd ik van de tribune gehaald en mocht ik naar een stuk vlak achter de dug-out. Ik greep mijn kans om de handtekeningen van heel veel spelers te kunnen krijgen. En als kers op deze fantastisch mooie taart kreeg ik ook nog een compleet gesigneerd shirt van FC Twente . Mijn dag kon niet meer stuk !!

Ik wil alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt heel erg bedanken. Ik vond het een superdag !!

Terug naar het wensen overzicht