Mijn verslag van deze dag

Mika Meet and Greet met FC Twente

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3

Daarna gingen papa en mama en mijn broers het stadion in en bleef ik achter, want ik zou namelijk gaan oplopen met een FC Twente speler!

Ik stond eerst in de gang waar alle spelers langskomen als ze het veld opgaan. Ik stond daar samen  met de andere kinderen die ook op zouden lopen. En toen was het moment… Ik  mocht oplopen en nog wel als eerste! Ik mocht samen met Leroy Fer oplopen, dat was supercool !! Hij was ook heel aardig.

*(Mika is de enige met het rode Twente shirt, vooraan samen met Leroy Fer in het blauwe shirt)*

Toen de spelers elkaar een hand gingen geven, moest ik heel snel het veld afrennen. Eenmaal aan de kant ging ik het publiek in naar de plek waar mijn broertjes en ouders zaten.

Twente had veel overwicht en maakte dan ook gauw 1-0 en ook vrij vlot daarna 2-0 . Het is uiteindelijk 5-0 geworden . Een mooie overwinning dus, met lekker veel goals voor FC Twente.  Maar vlak voor het einde van de wedstrijd werd ik van de tribune gehaald en mocht ik naar een stuk vlak achter de dug-out. Ik greep mijn kans om de handtekeningen van heel veel spelers te kunnen krijgen. En als kers op deze fantastisch mooie taart kreeg ik ook nog een compleet gesigneerd shirt van FC Twente . Mijn dag kon niet meer stuk !!

Ik wil alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt heel erg bedanken. Ik vond het een superdag !!