Wouter is de machinist

30-08-2012

Je bent nog maar heel klein en eigenlijk zou je leven alleen uit plezier moeten bestaan, maar dan blijk je ziek te zijn. De bloedcelletjes doen niet wat ze eigenlijk zou den moeten doen en heb je Leukemie. Dit overkomt Wouter. Al bijna 2 jaar vecht hij tegen deze ziekte en moet vaak naar het ziekenhuis en vele behandelingen ondergaan. Wat zal dat een impact geven op zijn jonge leventje en dat van z’n kleine zusje en z’n ouders.
We kregen een wens binnen dat hij enorm van Treinen houdt en dat hij daar graag mee speelt. Ons wensteam ging op pad en kon bij het Smalspoormuseum te Erica een prachtige dag voor Wouter organiseren.

Speciaal voor hen reed er een treintje door het veen. Ze mochten zelf ook sturen en de machinist vertelde over alles wat hij wist. Wouter genoot met volle teugen. Ook eens een dag zonder pijn en angst, maar een heerlijke dag van spelen, kijken, uitproberen, smikkelen en smullen.
We hopen dat Wouter, maar ook z’n zusje en ouders, door deze dag wat extra energie hebben gekregen om ondanks de ziekte nog heel veel te kunnen genieten....
 

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!