Mijn verslag van deze dag

Mammia Mia wat een leuke wensdag!

Voor vertrek drinken we nog even wat en dan gaan we richting…..?
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7
  • Foto 8
  • Foto 9

Wauw, wat een fantastisch enthousiast en uitgebreid verslag schreef Dorinda over haar wensdag! Dat willen wij bij deze graag met jullie delen natuurlijk. 

20 juni: de brievenbus klappert. Een uitnodiging van de wensstichting voor aanstaande zaterdag.

22 juni: rond 10.00 komt er een grote witte Skoda aan. Irja en Anita stappen uit.

Ze nemen mij (Dorinda) en mijn moeder (Tineke),mee voor mijn wensdag. Voor vertrek drinken we nog even wat en dan gaan we richting…..?????Ik weet het niet want het zullen allemaal verrassingen zijn. Maar eerst legt mijn vader nog even wat uit over de auto die Irja en Anita hadden meegekregen. Ze kennen deze auto niet ,hij heeft allemaal snufjes en gelukkig een handleiding. Met de handleiding erbij hebben deze 4 dames zich wel prima met alle snufjes gered, alleen de cd speler hebben we niet gevonden. 

Terug naar ons vertrek richting......Hollandscheveld. We stoppen bij een huis waar een mevrouw met een grote tas naar buiten komt. Zij rijdt voor ons uit naar een mooie plek voor verrassing nr 1: een fotoshoot. Ik ga alleen op de foto maar ook met mijn moeder en met Anita en Irja. Ik heb mijn eigen camera ook mee die ik sinds kort heb. En ze leert mij ook dingen over mijn eigen camera. En we oefenen foto's maken met verschillende instellingen. 

Verrassing 2: Een lekkere picknick en daar hadden we ook mooi weer voor.
Na het eten stapten we in de de auto voor een lange rit, dat wordt ons verteld. Onderweg naar verrassing 3 kletsen we en kijken we maar eens even in de handleiding van de auto. Want we hebben het toch wel heel warm terwijl we de waaier en de airco aan hebben, Hahahah de auto blijkt stoelverwarming te hebben en laten we die met buiten 22gr toch aan hebben.....Pfoei! We rijden Zwolle voorbij, Utrecht staat op de borden. Als hint wil Anita een cd draaien, maar....de cd speler vinden we niet.Dan komen we aan bij Mama Mia. Super! We krijgen hele mooie plekken op de 7e rij. In de pauze krijgen we hapjes en drankjes.

Na afloop hebben we nog 1 1/2 uur voor Hoog Catherijne. Ook voor mama erg leuk, want ze ging daar eerder veel heen toen ze op kamers woonde. Als we erheen lopen zien we ineens 4 spelers van Mama Mia. Dus natuurlijk op de foto. 
Tijd op naar de auto te gaan. Dan verrassing 4 ik mag kiezen tussen Mac Donalds of KFC. Ha dat is niet moeilijk want KFC staat op mijn lijstje van graag eens heen willen. Na het eten is het echt tijd om naar huis te gaan. Het was een superdag.

Groetjes Dorinda en Tineke