Mijn verslag van deze dag

Fotoshoot, Ajax en een bezoek aan de panda's in Rhenen

Bij het stadion aangekomen moesten wij ons melden bij de poort.
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3

Fotoshoot in Amsterdam - verslag door Naomi

Om half 7 werd ik samen met mama opgehaald door Irja. Samen vertrokken wij richting Amsterdam. Ik had geen idee wat er ging gebeuren. Het was allemaal nog een verrassing. Alleen wist ik wel dat we naar Amsterdam gingen. Dit omdat mijn broertje deze dag ook zijn wensdag in Amsterdam had. Hij ging naar Ajax. 

Rond 9 uur reden we de parkeergarage binnen bij het museum plein. We hadden nog even wat tijd om wat foto’s te maken en wat rond te kijken. Om ongeveer half 10 kwamen we aan bij  kapsalon Mogeen. Daar kreeg ik te horen dat ik een professionele fotoshoot zou krijgen bij een casting/modellenbureau. Dit heb ik altijd al graag een keer willen doen, dus het was een hele leuke verrassing. De kapster heeft mijn haar in een vissengraat gevlochten en het zat heel mooi. 

Na de kapper liepen we door naar Castingbureau Moeder Anne. Daar stonden ze mij al op te wachten. Ik heb een hele leuke fotoshoot gehad. Na afloop  vroeg de fotografe mij en mijn moeder of we een formulier in wilden vullen, want ze wilde mij graag in het bestand zetten. Ik had het goed gedaan en misschien heeft ze in de toekomst wel een opdracht voor mij. Ik was hier heel blij mee en heel trots op. Het was een hele leuke ervaring zo’n professionele fotoshoot. En ik ben ook heel blij met het resultaat. De foto’s zijn heel mooi geworden.  

Ajax - verslag door Yi-lan

Ik, Yi-lan werd samen met papa om ongeveer half 8 opgehaald door Jan van de Wensstichting. Wij reden naar Amsterdam om naar Ajax te gaan. 

Bij het stadion aangekomen moesten wij ons melden bij de poort. Al snel kwam er iemand van de Ajax Foundation, die ons een rondleiding gaf door het stadion. Ik mocht de kleedkamers zien, het veld betreden en heb op coach Marcel Keizer zijn stoel gezeten. We zijn zelfs in de Koninklijke lôge geweest. Het was allemaal erg indrukwekkend. Ik kreeg zelfs nog een Ajax tasje met wat leuke spulletjes.

Later gingen we met de auto naar De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax, waar de  selectie aan het trainen was. Ik mocht een deel van de training bekijken. Na afloop van de training, hebben de spelers hun handtekeningen gezet op het Ajax shirt die ik al aangetrokken had. Ook had ik keepers handschoenen bij me en die zijn getekend door de aanwezige keepers. Helemaal top.  

Na afloop zijn we weer in de auto gegaan. Er zou nog een verrassing komen. Ik had geen idee. We reden naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen om mijn lievelingsdieren, de panda’s, te bewonderen. Wat een verrassing. Helemaal omdat mama en Naomi daar ook naar toe kwamen met Irja. 

We hebben een hele fijne middag gehad in het dierenpark, met als hoogtepunt de panda’s. Dit was voor mij en mijn zus heel bijzonder, net alsof we terug waren in ons geboorteland, China. Maar ook de rest van de dierentuin was leuk. De tijd ging heel snel.  

Rond een uur of half 5 gingen we richting Epe. Daar werden we verwacht in pannenkoeken restaurant Ossenstal . Er was een speciale feesttafel voor ons gedekt, met slingers en al. We hebben heerlijke pannenkoeken gegeten. Ook kregen we nog een cadeautje. Ook van Jan en Irja kregen we nog een rugzak van de Wensstichting, waar ook nog cadeautjes in zaten. We zijn enorm verwend deze dag. Na een lekker ijsje vertrokken we weer richting Klazienaveen. Moe maar zeker voldaan, waren we rond half 10 weer thuis. Jan en Irja, heel erg bedankt voor deze prachtige dag!


Wensstichting Drenthe wil de volgende bedrijven van harte bedanken voor hun medewerking aan deze dag: