Mijn verslag van deze dag

Een toffe dag

Zoë ging op pad met een RAM
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5

Een toffe dag!

 

Om 11 uur werden mijn ouders en ik opgehaald met een RAM. Het geluid van de motor was heel hard. We hebben er de hele ochtend in gereden. We gingen er ook mee door de McDrive, maar dat paste maar net, want het was een hele brede auto en een smal weggetje. Toen we weer verder gingen stonden we even stil en toen reden we binnen een paar seconden 160km per uur.

De RAM bracht ons naar Meppel. Bij het afscheid kreeg ik brochures en zonnebrillen, sleutelhangers en stickers. Wij gingen toen lunchen bij De Bakker en de Schenker. Daar kreeg ik nog een cadeau; dat was het Doe-Boek van Rutger en Thomas, met een kaart met handtekening en boekenleggers. Ze konden helaas niet zelf komen, maar hadden wel het boek opgestuurd.

Daarna gingen we naar UrbanGround in Emmen. Ik kreeg een les in jumpen en heb de backflip gedaan en tegen een muur op gelopen. Ik gooide ook papa en mama in de blokkenbak.

Aan het einde van de dag gingen we eten bij de McDonalds. Er was een tafel gedekt met feestbordjes en slinger en een kaart voor iedereen. We mochten alles kiezen wat we wilden en kregen dat helemaal gratis. Ik kreeg een rondleiding in de keuken, mocht in de vriezer en ik heb mijn eigen ijsje gemaakt. Toen kreeg ik een tas met allemaal spullen; die alleen personeel krijgt. Er zaten handschoenen in en een must en een waterfles en een luchtbed voor in het zwembad.

Toen gingen we naar huis! Het was echt een hele toffe dag!!!

Zoë

 Namens de wensstichting willen wij de volgende sponsoren heel hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze geweldige dag.