Verslag van Gwen:

Om 9 uur 'sochtends kwam er een mooie Rolls Royce voor de deur rijden. Mijn vader en ik keken, daar mochten we mee naar Amsterdam! De chaufferur (Robin) kwam binnen en tegelijkertijd kwamen Irma en Dido er ook aan.
Bakje koffie gedronken en daarna op weg naar Amsterdam. Tegen 11.00 waren we er en vonden we een plekje in de parkeergarage.

In de Amsterdam Arena gingen we naar boven om in het stadion te kijken. Daar ben ik met de presentator van FOX Sports: Jan Joost van Gangelen op de foto geweest, ook werd ik geinterviewd door FOX.

Rond 12.00 gingen we naar de Ziggo lounge om iets te eten en om half 1 begon de wedstrijd. In de 32e minuut kwam Ajax achter te staan met 0-1, maar Ajax zette druk, in de laatste minuut voor rust scoorde Justin Kluivert 1-1.

In de rust gingen we wat drinken en kwam er een vrouw naar mij toe en kreeg ik een shirt van Ajax met mijn achternaam en nummer 45.

Om half 2 begon de tweede helft, in de 49e minuut stond Ajax voor met 2-1 door Dolberg. In de 60e minuut met 3-1 door Justin Kluivert, de 75e minuut stond Ajax voor met 4-1. De 85e minuut stonden ze met 5-1 voor, einde wedstrijd. We gingen nog wat drinken, daarna zei ik tegen de mevrouw waarvan ik het shirt had gekregen dat ik er ook wel een handtekening op zou willen hebben van Justin Kluivert. De mevrouw vertelde dat ik dan in de gang moest wachten. Door de gang kwamen de spelers. Doordat ik een bal van Irma gekregen had konden de spelers daar hun handtekening op zetten. Ik ben op de foto geweest met een heleboel spelers en Justin Kluivert heeft een handtekening op mijn shirt gezet. Nadat we alle spelers hadden gezien gingen we weer terug naar Hoogeveen. Maar eerst nog langs de McDonalds geweest.

Het was een dag om nooit te vergeten! Ik  had deze dag niet kunnen doen als ik niet was aangemeld voor een wensdag door Buurtzorg Hoogeveen team 2. Heel hartelijk bedankt dat ik deze wens mocht laten uitkomen. Wensstichting Drenthe heel erg bedankt dat ik dit met jullie mocht doen en Robin, onze chauffeur ook bedankt.