Zoë gaat graffiti spuiten

03-10-2016
Verslag van Zoë:

Zaterdagochtend 10 september 2016 werden we als eerste met een landrover opgehaald door een chauffeur die zo groot was als een reus! We gingen naar Zwolle om daar 2 en een half uur graffiti te spuiten. Dat was echt gaaf om te doen. Gilbert legde alles goed uit en ik mocht snel zelf graffiti spuiten op een groot bord. Ik had eerst zelf een ontwerp gemaakt van mijn naam die ik op dat bord mocht spuiten. Het eindresultaat is gewoon echt cool geworden. Deze komt straks in mijn nieuwe kamer te hangen als we verhuisd zijn. Wel had ik de dagen erna best veel last van de hand waarmee ik gespoten had. Ik mocht trouwens de 1000e spuitbus neerleggen op een spuitbuswand die Gilbert aan het maken is. Ik wist niet dat er zoveel verschillende kleuren spuitbussen waren. Dit wil ik wel vaker gaan doen.

Toen was het tijd om een lekker broodje te eten bij Bakker Bart met een smoothie erbij.  Ik had onderhand ook wel trek gekregen dus dat ging er wel in. Daarna gingen we naar het Bonami Spelcomputer museum. Daar stonden allemaal oude games en computers opgesteld vanaf 1964 tot aan nu. Je mocht zelf ook tussendoor spelletjes doen. Er was ook een computerspel, Lynx, wat mijn moeder jaren geleden zelf heeft gespeeld en ik won van haar. Dat was wel lachen. Het was leuk en leerzaam en ik heb een mooie ketting met de letter Z en een mooie ring gehad van mijn moeder.

Daarna gingen we een ijsje eten bij dé beste ijssalon van Zwolle was gezegd. Dat klopte wel want er stond een rij voor de winkel en het ijs was erg lekker. Maar wat een keuze had je daar zeg. Echt niet normaal. Als laatste gingen we naar een pizzeria in Klazienaveen om te eten. De pizza was ontzettend lekker. Ik kreeg hem alleen niet helemaal op. We konden nog lekker buiten zitten. Ik kreeg aan het eind van de dag nog tekenspullen waar ik erg blij mee ben.

Het was een heel leuke dag.

Wensstichting Drenthe wil graag de volgende sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van Zoë's Wensdag:

Ewout Batstra (auto)
Gilbert Helder van Graffiti for You
Bakker Bart Diezestraat, Zwolle
Bonami Spelcomputer Museum
Pizzeria Cairo Bella Italia in Klazienaveen

Terug naar het wensen overzicht