We gaan naar DINO....land

16-11-2019
Afgelopen vrijdag was het zo ver! Julian zijn wensdag!
Oh, wat was het spannend, maar ook zo leuk!
Om 9:30 uur werd je op school verrast door Irma en Cintha van de wensstichting.
Wat jij niet wist is dat papa en mama op dat moment opgehaald werden door de politie met een mooie Audi A6 en twee politiemotoren. Via de portofoon heb je de politie en papa en mama opgeroepen om je op te halen van school. Niet veel later komen wij er met zwaailichten en sirenes aan gescheurd en parkeren we midden op het schoolplein. Daar mogen ook de kinderen uit je klas op de politiemotor zitten en een kijkje nemen in de politieauto. Dit vonden ze allemaal geweldig! 
Jij bent wat overdonderd door alle aandacht en kijkt op een afstandje toe wat er allemaal gebeurd. Al snel stappen we in de politieauto en gaan we onder begeleiding van beide motoren onderweg naar station Assen. Wat is dit gaaf! Op het station krijg je de politie jas en pet op en ga je zelf nog even op de motor zitten. Ook nog even op de foto met die lieve agenten, een high five! en hup de trein in op weg naar Zwolle. We gaan naar DINO….LAND!! Je glundert helemaal als je hoort dat dit onze bestemming is.
Je hebt nog nooit in de trein gezeten en vond ook dit een hele leuke ervaring.
Eenmaal in Dinoland gaan we eerst lekker wat eten, maar al snel wil je op zoek naar de grote dino’s en kijken wat er allemaal te zien en te doen is in het park. Je gaat op een skelter racen, in de touwen klimmen, in de indoor speelhal spelen, edelstenen zoeken, fossielen zeven, een dino kleien en ook nog lasergamen! Je hebt je ranger paspoort meer dan verdiend. Wat super goed gedaan Julian! 
 
 
Je krijgt nog een paar mooie cadeaus van Irma en Cintha en dan ga je moe maar zeer voldaan weer naar huis. Wat was het een geweldige dag waar je nog lang met plezier op terug zult kijken!
 
Dank je wel politie! Dank je wel Dinoland! Dank je wel Wensstichting Drenthe! 
En lieve Irma en Cintha, dank jullie wel voor jullie fantastische inzet, betrokkenheid, liefdevolle en gezellige aanwezigheid! Jullie zijn toppers! Ga maar snel een ander kindje blij maken! 
 
Dikke knuffel Julian ( en papa en mama :-)
 
 

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!