Verwennerij voor Daphne èn de dieren

15-06-2016
Omdat Daphne de afgelopen jaren aardig wat heeft mee gemaakt gunde haar moeder haar een mooie wensdag. 
Het hoefde niets groots te zijn, een rustige maar speciale dag was voor Daphne voldoende.
Toen wij hoorden dat Daphne's beste maatje, haar Beagle, niet meer bij haar in huis kan wonen wisten wij direct wat we wilden gaan doen! Een dag die draait om dieren, maar nog specifieker om honden!
 
Met een smoesje haalde Daphne's moeder haar eerder van school. Daphne begreep er niets van, want de hele wensdag was nog een verrassing! Maar toen waren daar ineens Chantal en Caroline van de Wensstichting. Of ze wel met ons mee wilde naar het dierenasiel om daar de hele middag tussen de honden door te brengen en ze te verwennen. Dat wilde Daphne wel!
Eenmaal aangekomen in Beilen deden we de kofferbak van de auto open en lieten zien hoeveel zakken vol hondenkoekjes we hadden meegenomen die Daphne mocht uitdelen! Alle dieren kregen lekkere koekjes, sommige zelfs heel veel. Het vrolijke springende zwarte hondje vond Daphne toch het leukst.
 
Nadat alle hondjes verwend waren met koekjes gingen we met het hondje van Lisette nog even naar buiten en mocht Daphne haar uitlaten en kunstjes proberen te leren. Via een bezoekje aan de katten, ook heel schattig, was het tijd om weer verder te gaan. Van Lisette kreeg Daphne nog een mooie mand vol honden-cadeautjes.
 
De volgende stop was een ijsje en wat drinken bij Markt 9. Hier hadden we ook 2 blijvende herinneringen voor Daphne aan haar beagle(s), namelijk een knuffel-Beagle en een Beagle-ketting. Na een bezoekje aan de dieren in het Stroomdal park was het tijd om de dag af te sluiten. En hoe kun je nu beter de dag afsluiten dan je eigen pizza te mogen maken met een echte pizzabakker! Daphne was als een volleerd pizza bakker en heeft zitten smullen van de speciale pizza (en wij van Daphne :)). 
 
Onze dank gaat uit naar de volgende mensen voor het (gratis) mogelijk maken van deze mooie dag:
 
Lisette Boverhof van Dierenasiel Beilen
De dames van Markt 9 In Beilen
Pastoor Middelkoopschool Klazienaveen
Laura Schrik van Pets & Co de Astrilde

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!