Nienke vormt duo met rapper Keizer

02-12-2013

Nienke is een meisje van 14 jaar. Zij heeft Scoliose (kromme rug), waarvoor ze vorig jaar een operatie moest ondergaan. Helaas heeft ze tijdens de operatie een bacterie opgelopen, waardoor ze opnieuw onder het mes moest. Hierbij bleek dat er al veel bot aangetast was, dit geneest niet naar verwachting en het wachten is nu weer op een volgende operatie. Het afgelopen jaar was een zwaar jaar, veel ziekenhuisopnames, controles en nu nog steeds iedere dag veel antibiotica. Tijdens haar verblijf in het ziekenhuis vindt ze steun in haar muziek. Ze houdt vooral van rappen en wat zou het dan gaaf zijn als ze eens een ontmoeting zou hebben met een heuse rapper, zodat ze haar zorgen en verdriet even opzij kan zetten.
De dag begon met een pauze stop bij de McDonalds om daarna door te toeren naar Almere waar zich de studio van Keizer! bevindt. Er volgde een hartelijke ontvangst en Nienke werd ingelijfd alsof ze er hoorde. Er werd gezongen en Nienke kreeg als één van de eersten tracks van z’n nieuwe cd te horen. Dat zingen werd niet alleen door Keizer gedaan, er is een nieuwe zangeres ontdekt namelijk Nieji! Nieji (Nienke) mocht met Keizer een nummer opnemen 'Hoe ze loopt' en is ook meteen op YouTube geplaatst!! 

Klik hier om het nummer te beluisteren

1 Uur had Keizer voor Nienke ingepland, maar het zijn er 2 geworden, omdat het zo allemachtig gezellig was.

Na al het zingen en rappen werd er aandacht geschonken aan de innerlijke mens en konden Nienke en haar moeder bij Hotel Almere aanschuiven voor een overheerlijke brunch.

Met nog een lange weg te gaan, hopen wij dat deze speciale ontmoeting Nienke ondersteuning zal geven, wanneer het misschien weer minder gaat.

Deze wens is mede mogelijk gemaakt door de prachtige actie van de Rietplasloop eerder dit jaar. Nogmaals dank jullie wel.

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!