Mika vond alles geweldig

21-07-2014

Bij de Wensstichting Zalavolbate kwam een wens binnen van de moeder van Mika (5 jaar). Mika heeft COPD /Astma en een lichte vorm van Autisme.  Ze wilde graag een onbezorgde dag voor Mika.  Mika houdt van snelheid, zwemmen en lekker spelen dus Slagharen was een goede keus.

13 juli jl. om 9.30 was het dan zover, een mooie stoere legerauto kwam voorrijden om Mika, Ruben (11 jaar) Mirthe (zijn tweelingzus) en hun ouders  op te halen.
Mika mocht voorin zitten, zijn broer  Ruben en zus Mirthe achterin en papa en mama reden met hun eigen auto er achteraan. De rit er naar toe was al heel gezellig, lekker kletsen en snoepjes eten, de voorpret zat er al goed in.
Om 10.15 uur was de aankomst in het attractiepark Slagharen, eerst werden er heuse Slagharen dollars gekocht die het gezin mocht gebruiken voor wat eten en andere lekkernijen.

Vervolgens mocht het hele gezin het park in waar de pret kon beginnen.  Mika vond alles geweldig! Van het reuzenrad tot de waterorgels, maar het allermooiste vond Mika de treinen achter het glas. Toen het park ging sluiten betekende het niet dat het gezin naar huis moest, nee ze mochten ook nog gebruik maken van het zwembad, dit was ook een groot succes. Heerlijk zwemmen en wel minstens 15x van de glijbaan!

Mika vond de wens erg geslaagd! Moe maar voldaan gingen ze  weer terug naar huis.

Onze speciale dank gaat uit naar: Michiel Bekkema voor het uitlenen van zijn bijzondere auto en Attractiepark Slagharen voor het uitkomen van deze wens voor Mika.

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!