Met een limousine naar Adventure Zoo Wildlands? Het kan allemaal!

19-10-2018
Òp de wensdag kwamen er om 9.45 uur 2 wensvervullers, Lidy en Gerda, van de Wensstichting en ook nog een fotograaf bij ons aan de deur. Dat was al erg spannend. Wat gaat er gebeuren? We weten nog van niets. Onder het genot van een kopje koffie werd er een videoboodschap van Olympisch Kampioene Esmee Visser afgespeeld. Esmee heeft dit voorjaar voor Pien de Tour de Celebs gereden en was zelfs op haar trainingskamp in Inzel bereid om een boodschap voor Pien in te spreken. Pien had al een smile van oor tot oor, toen ze ook nog een tweede videoboodschap van Youtuber meisje Djamila voorgeschoteld kreeg. Ze werd er verlegen van. Ook kreeg ze een foto en handtekening van Djamila. 
 
Toen keken we naar buiten en wat kwam daar aangereden? Een witte limousine! “Die komt voor jou Pien, ga maar eens kijken”. Ze was sprakeloos. Haar wens om een ritje in een limousine maken, gaat in vervulling. Kinderchampagne erbij en op weg  naar Emmen. Midden op het Raadhuisplein voor ‘Wildlands’ stopte hij en daar stapten we uit. Ze hadden zelfs de rode loper uitgelegd voor Pien. Er kwam een vrijwilliger van Wildlands aangelopen, die ons een geweldige dag door het park heeft gegeven. De lunch (patatjes en iets lekkers) kregen we in de het restaurant van Jungola. Wij hebben het hele park gezien en Pien mocht zelfs de ringstaartmaki’s voeren. Wat een grappige beestjes zijn dat! De wens werd steeds mooier. In de achtbaan ‘Tweestryd’ is Pien maar liefst 4 keer in geweest. Wij vonden het een ontzettend mooi park en zijn tot sluitingstijd gebleven. 
 
Daarna hebben we bij restaurant Da Paolo lekker genoten van een heerlijke pizza. Ze zou aanvankelijk haar eigen pizza bakken, maar omdat het erg druk was in het restaurant, kon dat niet doorgaan. De pizza smaakte er niet minder om. Tot slot nog een ijsje als toetje gehad. Daarna moesten we nog een klein stukje lopen en daar stond een echte Rolls Royce klaar, die ons weer naar huis toe reed. Pien heeft een dag gehad met superleuke verrassingen, cadeautjes en foto’s. 
Het mooiste cadeau was dat Pien die dag niet aan haar ziekte heeft gedacht en volop heeft genoten van haar wensdag.
Hartstikke bedankt namens Pien, moeder en stiefvader voor deze geweldige dag!

Namens onze stichting willen wij hoofdsponsor Zakennet Emmen- haringparty, hartelijk bedanken voor hun bijdrage waarmee wij deze dag mogelijk konden maken. Ook de volgende bedrijven / sponsoren willen wij hartelijk bedanken: 
Natuurlijk willen we fotograaf Richard weer bedanken voor het maken van de mooie foto’s.


Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!