Mees voert de aapjes

16-07-2016
Op zaterdag 2 juli was het na lang uitkijken eindelijk zo ver! Het was de wensdag van Mees!
 
Rond een uur of 9.15 kwam 'ons wens team' met vier gevulde rugzakken, voor ieder kind 1, plus een fotograaf! Omdat wij allemaal erg veel waarde hechten aan foto's. Wat super lief dat ook daaraan gedacht werd! Wat we gingen doen was tot dit moment voor iedereen nog een grote verrassing! Om wat extra voor pret te hebben werd er verteld dat we naar Dierentuin Amersfoort zouden gaan! Super leuk! Daar zouden we natuurlijk de dieren gaan bekijken, maar nog veel leuker; er zou een extra verrassing zijn! Spannend natuurlijk! Mees is groot fan van apen, en stiekem hoopte hij natuurlijk al dat dit iets met apen zou zijn! Vol verwachting in de auto naar Amersfoort. Ondertussen werden de rugzakken open gemaakt en zaten alle vier de kinderen lekker te snoepen en naar alle leuke cadeaus te kijken die er in de tassen zaten. Wat een verwennerij!
 
In de dierentuin aangekomen zagen we meteen dat er heel erg veel soorten apen waren! Ook hadden we allemaal een beetje trek gekregen dus gingen ook nog even een lekker patatje eten! Vervolgens nog op zoek gegaan naar de krokodillen en toen was het al tijd voor de grote verrassing! Samen met de een gids, liepen we naar de Vari's ! Dit zijn ontzettend leuke apen, je hebt rode en zwart witte Vari's. Daar moesten we nog even wachten op de apen verzorger, en die kwam er al gauw aan. 
Hij had een emmer vol groente mee genomen, en samen met de verzorger mochten we het verblijf in! En mochten we samen de Vari's gaan voeren! Wauw! Wat wou Mees dat graag, hij straalde dan ook van oor tot oor! Ook Levi, Noes en Lente, Mees zijn broer en zusjes mochten ook mee helpen en dit maakte het feest compleet! We konden heel erg dichtbij de apen komen en zachtjes pakte ze de groente uit de handen van de kinderen! wat was het leuk! Daarna alle voer bakjes gevuld en toen was het al weer voorbij. Wat was het bijzonder, om een keer van zo dichtbij te komen! 
 
Nadat we de apenverzorger hadden bedankt, gingen we samen met de gids uit het dierenpark nog even samen op pad, en hebben we ook nog erg leuke avonturen beleefd. Zo hebben de kinderen een vogelspin op hun handen laten lopen, een kakkerlak vast gehouden en een slang van dichtbij mogen bekijken! Koele Knuffels heette dat, nou cool was het zeker!
Daarna was er nog tijd voor een ijsje in de speeltuin, en langzaam moesten we dan toch naar de uitgang. In het winkeltje mochten de kinderen tot hun grote verrassing ook nog een cadeautje uitzoeken! De dag kon niet meer stuk!
 
Op de terug weg hebben we allemaal nog een heerlijke pannenkoek gegeten! Smullen was dat! De dag was helemaal perfect, en na een periode van veel ziekenhuis en operaties een heel fijn cadeau voor al onze kinderen en voor ons zelf. Onbetaalbaar. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt namens ons allemaal ontzettend bedankt! 
 
Lieve groet, Familie Leemhuis
 
 
Wensstichting Drenthe wil de volgende sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van deze prachtige wens:
Dierenpark Amersfoort, speciaal aan apenverzorger Teun, gids Sonja en team groepsbezoek
Karin Weersing van Klaver 4 Fotografie
Peter Huisman van Restaurant de Lichtmis
 

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!