Keano ontmoet zijn idool Keziah Veendorp van FC Emmen

14-04-2020
Een paar dagen eerder had mama mij verteld dat ik een wensdag zou krijgen en dat mijn broer en zus ook mee mochten. Ik had tranen in mijn ogen toen mama vertelde waarom ze dit voor mij had geregeld. Ik heb mama een dikke knuffel gegeven en zei wel honderd keer dankjewel. Ik wist niet wat ik moest verwachten, dus ik was best wel zenuwachtig.
 
Op de dag van de wensdag was ik vroeg wakker, en kon niet wachten tot we opgehaald zouden worden. Er kwamen 2 hele leuke mensen ons ophalen. Jan en Annebeth. Ik koos er meteen voor om bij Jan in de auto te gaan. Toen hebben we een jongens auto en een meisjes auto bedacht.
We gingen als eerste naar FC Emmen. Ik had er heel veel zin in en wist dat ik de training mocht zien. Het regende, maar dat geeft niet, want daar hou ik van! We kregen een rondleiding van Marcel van Noaberschap United door het stadion, we hebben gezien waar de spelers gaan eten, dat vond ik leuk om te zien. We hebben vanaf de hoofdtribune de training bekeken en ik had mijn idool Keziah Veendorp ook al gezien. 
Toen de training stopte zijn we naar beneden gerend om handtekeningen te scoren van de spelers. Keziah Veendorp kwam naar mij toe en ik  kreeg cadeaus van hem! Ik kreeg een gesigneerde bal en een sjaal van FC Emmen. Wauw, wat was ik blij verrast!!!
Ik had voor Keziah Veendorp ook iets meegenomen en mocht dit aan hem geven, ook hij was er heel blij mee!
En daarna heb ik gewoon nog een balletje getrapt met hem!!!! Vanaf hier kon mijn dag al niet meer stuk!!!
 
Rond de middag gingen we naar Wildlands, mama had aangegeven dat ik reptielen erg leuk vind. Ik kreeg bij Wildlands de keus waar ik graag naartoe wou gaan. We werden de hele middag rondgeleid door Gerrit. We kregen uitleg over verschillende plekken en dieren, we zijn achter de schermen geweest bij de nijlpaarden. We hebben een schildpad mogen vasthouden, een skelet van een slang gezien, we hebben echt een heleboel gezien! Toen we daar een patatje gingen eten, kreeg ik van Gerrit een cadeautje, een zeeleeuw-knuffel!
In Jungola mochten we de vogels voeren, en Jungle Jim kwam ook nog langs, daar deden we een zoek spelletje mee, dit was ook erg leuk!
 
Vanaf Wildlands gingen we lopend  naar restaurant Puur, hier hebben we heerlijk gegeten en gespeeld. Ik zat vol en was moe.
Als ik nu terug kijk op deze dag, dan zeg ik: “het was een fantastische dag!” “dankjulliewel!” 
 
Mama wil hier nog aan toevoegen: “dankjullie wel voor deze geweldige dag! Ik heb genoten, omdat de kinderen hebben genoten! Heb er geen woorden voor hoe mooi het was!” 
 
Groetjes Renate, Keano, Lorenzo, Ciara
Namens de wensstichting willen we natuurlijk de hoofdsponsor Hands On / Carbagerun heel erg bedanken.
Verder werkten aan deze dag mee:

 

 

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!