In een hele bijzondere auto op weg naar een hele bijzondere ontmoeting

11-06-2018
Op zaterdag 9 juni 2018 kregen Tirza en haar broer Dylan de dag van hun leven. Moeder Marja schreef dezelfde avond nog dit verhaal: 

Wat een FANTASTISCHE dag vandaag!! 
Om 10:00 uur vanmorgen werden we opgehaald door twee ontzettend lieve dames van de Wensstichting Drenthe en een hele aardige chauffeur! 
Een prachtige grote roze Cadillac kwam voor rijden en Dylan kreeg eerst een fotoshoot met de auto. Hij was onder de indruk en de chauffeur bemerkte dat Dylan veel ontzag en respect voor de auto toonde. Daarom was hij van mening dat Dylan prima in de Cadillac naar Utrecht toe kon rijden. 
Wowww.. Dylan was in de 7e hemel! 
Met open raampje, elleboog relaxed uit het raam reed hij alsof hij het dagelijks deed, in de grote auto over de snelweg naar Utrecht. 
Een droom en een grote wens voor Dylan kwam daarmee uit. 
Tirza liet alles over haar heen komen. 
Onderweg gepicknickt bij strand Nulde aan het water. 
Er was voor iedereen een knapzak met lunch gemaakt, beschikbaar gesteld door de Albert Heijn (het veurhuus) in Sleen. 
Daarna vervolgde onze reis, alleen wisten we nog steeds niet waar we precies naar toe gingen. 
In Bilthoven moesten we verder met de trein. Dat was al een feestje op zich voor Tirza. 
In Hoog Catharijne in Utrecht gingen we er uit. 
Bij een grote Starbucks bleek er een aparte hoek gereserveerd te zijn voor ons. 
Met mooie rode touwen was het afgezet. 
We werden als echte VIPS behandeld. 
Tirza wilde net gaan genieten van haar heerlijke warme chocolademelk met slagroom, toen daar plots haar grote idool en vlogger uit Texas Amerika kwam binnengelopen. Het was meisje Djamila!! 
Tirza wil haar al zo lang zo ontzettend graag ontmoeten. Ze kon het niet geloven!! 
Ze was helemaal speciaal voor Tirza gekomen en was zó ontzettend lief!! en ze nam alle tijd om Tirza op haar gemak te stellen. 
Wel een uur heeft ze bij ons gezeten en gepraten en gelachen. Ze hebben zelfs een echt vlog samen opgenomen. Ook heeft ze natuurlijk handtekeningen gezet op Tirza haar Dvd en Cd van meisje Djamila. Gerda van de Wensstichting had speciaal voor Tirza een t-shirt gemaakt met de naam van Djamila erop, waarop er direct een handtekening onder werd geplaatst. Daarna was het tijd om afscheid te nemen. Het bleek dat ze niet onopgemerkt was gebleven. Een kleine horde met tienermeisjes hadden ontdekt dat meisje Djamila binnen was en ze wilden allemaal met haar op de foto. Daarna ging ze nog een stukje vloggen met Tirza en dat heeft ze op haar Instagram geplaatst. 
 
Toen ze weg was kreeg Tirza het te kwaad, ze werd overspoeld door emoties en kon niet bevatten dat het echt gebeurd was. Grote broer Dylan ontfermde zich over haar en kalmeerde haar. Terug met de trein naar Bilthoven vanwaar Dylan ook weer in de Cadillac terug mocht rijden. Erg bijzonder!! Eenmaal thuis rond 19:00 uur wilden we snel wat gaan eten, maar nee hoor. Het wensteam vertelde dat de dag nog niet voorbij was en ze hadden ook nog geregeld dat we met hun uit eten gingen naar PUUR. Wat een topdag. Als afsluiting kregen Dylan en Tirza beiden nog een rugzak vol cadeautjes. Tirza is met een grote glimlach gaan slapen en Dylan is besmet met het Cadillac virus. De chauffeur vertelde dat dat virus NOOIT meer over zou gaan. En bood hem zelfs serieus een baantje aan als om in de toekomst bruidsparen te rijden.. 
 
Wij zijn ongelooflijk dankbaar dat zoveel lieve mensen zich belangeloos inzetten om zo'n dag te realiseren. 
Mega dank je wel uit de grond van ons hart. 
 
Marja Rouwenhorst 

Namens Wensstichting Drenthe bedanken wij graag de hoofdsponsor van deze wensdag Tafelronde/Bierfestival en natuurlijk al die andere fantastische partijen die (grotendeels) belangeloos hebben meegewerkt: 
 
 

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!