Een prinses in Wildlands

17-11-2019
Wat vond lexsanne van haar mooie wensdag in Wildlands. 
 
De dag begon bij haar op school daar werd ze opgehaald door Margret en Dido. Ze kreeg daar eerst een hele mooie prinsessenjurk aan en daarna ging ze met de Rolls Royce naar haar verrassing. Ze vond heel erg leuk om Hans in de auto te zitten. 
 
Toen we aankwamen bij Wildlands aan kwamen werden we opgewacht door Margreet die ons de hele dag zou begeleiden. 
 
Als eerste gingen we naar nortica om naar de ijsberen te gaan. Onderweg bleven we nog even kijken hoe de zeeleeuwen werden gevoerd en daarna kwamen we nog bij de pinguïns vervolgens liepen we door naar de ijsberen want die wou ze heel graag zien. 
 
Daarna gingen we naar de serenga. Hier mocht ze voor in bij de chauffeur zitten tijdens de jeep safari. Tijdens deze safari vond ze de giraffen het leukste omdat die heel dicht bij kwamen. 
En ook de zebra’s vond ze heel mooi. 
Daarna zijn we nog even bij de leeuwenrots geweest en daar vond ze vooral de leeuwenwelpjes heel  erg schattig. Vervolgen zijn we nog door oude treinstellen gelopen en dat vond heel erg leuk omdat je daar kon spelen met de struisvogels. Als je namelijk je hand tegen het glas aan hield dan kwam de struisvogel bij je en dan ging hij tegen het glas aan tikken. Daar heeft ze heel erg van genoten. Ook de prairiehondjes en en de stokstaartjes vond ze heel erg schattig. 
 
Daarna gingen we door naar jungola waar ze mocht zien waar de vleerhonden worden gevoerd. Ook mocht ze hier de lori’s voeren daar heeft ze heel erg van genoten en vooral dat er een op haar hoofd ging zitten vond heel erg leuk. 
Daarna wou ze nog heel graag met de boot over de rimbula rivier. Die vond ze leuk dat we hem 2 keer hebben gedaan. Ze vond het leukste dat ze vanaf de boot de slingerapen kon zien. En dat ze de olifanten goed kon zien. 
 
Na jungola zijn we nog even naar de vlindertempel geweest. Daar heeft ze genoten van de vissen en de vlinders die je daar kon zien. We hadden ook nog geluk want er kwam net een vlinder uit de pop. 
 
Verder vond ze het heel erg leuk om de artic 1 te doen en dan vooral het deel dat je de ratten bij je  been langs voelde gaan. 
 
 
 
Kortom ze heeft heel erg genoten van deze dag. En ze heeft het er nu nog steeds wel even over. 
 
Heel erg bedankt dat ze deze dag mocht beleven. 
Namens onze stichting willen wij de sponsoren van deze dag hartelijk danken. Ten eerste de hoofdsponsor Zakennet Emen/Haringparty en verder:
  • Wildlands Emmen
  • Hans ten Cate voor het beschikbaar stellen van zijn Rolls Royce
 

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!