Een dagje onbezorgd genieten voor Zoë

03-09-2013

Je zou zo graag gewoon gezond willen zijn en willen rennen, spelen, dansen, naar school gaan en turnen. Helaas zit dat er voor Zoë niet in. Ze heeft een chronische longaandoening waardoor ze heel gauw moe is en te weinig energie heeft. Soms kan ze een dag naar school, maar over het algemeen lukt het niet. Ze is vaak in het ziekenhuis en afhankelijk van medicatie. Wat zou het fijn zijn om eens een dagje onbezorgd te kunnen genieten.

En die wens ging op dinsdag 3 september in vervulling. Zonder dat Zoë het wist, werden haar vader en moeder door dhr. Jan de Groote opgehaald in een prachtige witte Daimler om gezamenlijk Zoë en haar broertje Kian van school te halen.  De school was wel op de hoogte en familie en vrienden ook. Ze stonden allemaal te wachten en met lachende gezichten werd  Zoë nagezwaaid.

De auto reed richting Emmen, waar Pascalle Rompelberg al wachtte met make-up, nagellak en poedertjes maar ook met een heerlijk kopje koffie en drinken.  Zoë leek wel een prinses vooral toen er een echt kroontje op haar hoofd werd gezet, dat door Station One aangeboden was.

De auto werd weer gestart en de weg werd vervolgd richting  Emmen waar ze warm werden onthaald bij hotel restaurant Boerland. De tafel was al gedekt en er werden heerlijke pannenkoeken geserveerd. Voor Zoë eentje met extra kaas!

Toen was het dan eindelijk zover. Foto Meilink werd het volgende adres voor een heuse fotoshoot. Ze werden hartelijk ontvangen en konden meteen aan de slag. Lachen, grappige gezichten trekken, wat een feest! De fotograaf had er enorme zin in en zat vol grapjes. Volgens hem zat er een olifant in de kelder. 

De tijd verstreek en de dag werd nog meer ingevuld met leuke bezoekjes en ontmoetingen. Waarna er nog een diner volgde bij Your Place in Emmen. Zoë koos deze keer voor een Pizza met kaas, natuurlijk! Na deze overheerlijke maaltijd werd het tijd om terug te keren naar huis en met nog een cadeautje van Intertoys / Jan van Peer keek Zoë met blijdschap terug op een prachtige dag.

Voordat ze ging slapen zei ze tegen haar moeder:”Mam, dit vergeet ik nooit weer”

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!