Achter de schermen bij Wildlands en als prinses naar Roodkapje

30-11-2019
Op 20 oktober 2019 was de wensdag voor het gezin van Jason. Zijn moeder en zus hebben hierover een verslagje geschreven:

Om 09:30 uur werden wij door Chantal & Elien en fotograaf Jacques opgehaald bij ons thuis. Daarna zijn we naar Emmen gereden om naar Wildlands te gaan. Achter de schermen mochten wij een kijkje nemen bij de neushoorns en konden wij ze aanraken. Om 15:00 uur stond er nog een verrassing voor de meiden op het programma, zij mochten naar het atlas theater om de voorstelling van Roodkapje te gaan bekijken! Eerst kregen ze hiervoor nog een prachtige prinsessen jurk cadeau! Daarna was het alweer tijd om richting huis te gaan waar alle kinderen nog erg verwend zijn met een tas vol cadeautjes!! Wij vonden het een super leuke dag. Wensstichting Drenthe en de aanmelder bedankt voor deze leuke dag.

Liefs Familie Louwes

Zusje Desney: 
Wij zijn op 20-10-2019 naar de dierentuin geweest. We gingen daar ook middag eten en toen we alles op hadden, mochten we achter de schermen kijken bij de neushoorns. We hebben de neushoorns ook geaaid.
Het was jammer dat de andere dieren buiten waren, want anders hadden we die ook nog gezien.

Tussendoor hadden we ook nog allemaal verrassingen. Een vrijwilliger liep met ons mee en legde de dingen over de dieren uit en gaf ons ook nog een armbandje en een kompas. We zijn ook naar de tweestrijd geweest. 
En als bedankje gaven wij de vrijwilliger een cadeautje.

Daarna kregen Feline en ik een prinsessenjurk en mochten we met papa en mama naar het Atlas Theater en hebben we roodkapje gezien.
Thuis kregen we nog een tas met cadeautjes.
 
Dank je wel Wensstichting Drenthe.
 
Ik vond het een hele leuke dag!
 
Desney

Wij willen graag de sponsoren bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt:
- Hans on / Carbagerun
- Century
- Wildlands Adventure Zoo
- Atlas Theather
- Feestbazaar
- Fotograaf Jacques Louwes

Fotoalbum
Terug naar het wensen overzicht

Doe mee!