Winnaar Ballonnenwedstrijd WensStichting Zalavolbate Dag 2012

03-12-2012

Het is alweer een tijdje geleden, maar op 29 September hadden wij onze eerste Wensstichting Zalavolbate dag!!! Wij ontvingen rond de honderd kinderen en deze kinderen hadden een hele fijne, gezellige dag, waardoor ze een hart onder de riem gestoken kregen.

Op deze dag hebben wij met z’n allen een ballon opgelaten. Sommige kinderen deden mee en hoopten dat hun ballon heel erg ver zou komen, een ander kind bracht een groetje naar een speciaal persoon die helaas niet meer in hun midden was. Voor ieder ging de ballon om een bijzondere reden de lucht in.

De Wensstichting heeft er een prijs aan verbonden en de 3 winnaars zijn afgelopen weekend verrast met een cadeaubon.

1e Prijs: Megan Bothof uit Coevorden. 3 jaar. Haar ballon is in Malchow / Insel Poel in Duitsland terecht gekomen. De afgelegde afstand 382 km!

2e Prijs: Jorn Manting uit Nieuw-Amsterdam. 2 jaar. Ballon kwam tot Hamburg. De afgelegde afstand 269 km.

Gedeelde 3e Prijs: Ilse de Jonge uit Geesbrug. 8 jaar. Ballon kwam ook tot Hamburg 267 km ver.

Gedeelde 3e Prijs: Tim Snijders uit Diphoorn. 4 jaar. Ballon kwam ook tot Hamburg 267 km ver.