Werknemers Bos Incasso en LAVG trotseren weer en wind voor Wensstichting Zalavolbate

30-10-2013
14 September stond al maandenlang genoteerd in de agenda van 20 enthousiaste werknemers van Bos Incasso B.V. en LAVG B.V. (Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders) uit Groningen. Daar stond namelijk de Run Winschoten genoteerd.

Er werd in twee groepen gerend en elke groep liep 10 x 10 kilometer!!! Elk jaar doen deze bedrijven mee en elk jaar lopen ze voor een goed doel. Dit jaar werd er voor Wensstichting Zalavolbate geld ingezameld. Wat moesten ze die bewuste zaterdag afzien. Het weer was vreselijk slecht; het waaide, het regende een beetje en het regende bakken uit de lucht. De temperatuur was rond de 12 graden,dus met groot respect ontvingen wij uit handen van Alberto Slagter, het bij elkaar gelopen bedrag van € 550,-!!!

Hartelijk dank voor deze gulle gift en we zullen er een mooie wens voor in vervulling laten gaan!