Wensstichting Drenthe zoekt wensvervullers in Assen e.o.

02-11-2015

ASSEN – Wensstichting Drenthe is op zoek naar vrijwilligers in Assen en omgeving die zich willen inzetten bij het vervullen van wensen. Vaak gaat het om zieke kinderen maar ook om kinderen die op de een of andere manier een nare of verdrietige periode hebben doorgemaakt.

Het doel van Wensstichting Drenthe is om alle kinderen binnen Drenthe, die een ruggensteuntje kunnen gebruiken, een onvergetelijke dag te bezorgen. De wensen kunnen variëren van een ontmoeting met hun idool, een activiteit of bijvoorbeeld een dagje uit naar een pretpark.

Binnenkort is er een voorlichtingsavond in (locatie volgt nog) te Assen waar ook de gelegenheid is om vragen te stellen. Ben je enthousiast om een bijdrage te leveren aan de Wensstichting stuur dan een mail met jouw gegevens naar info@wensstichtingdrenthe.nl.