Wenscoördinator Zuidoost Drenthe

10-01-2021
Voor de regio Zuidoost Drenthe zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger
 
Wenscoördinator 
 
Wensstichting Drenthe vervult de allerliefste en bijzondere wensen van kinderen en jongeren tussen 4 en 17 jaar die door ziekte of door moeilijke omstandigheden in het gezin een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 
In het team van Zuidoost Drenthe verwelkomen wij graag een betrokken en motiverende coördinator. Als meewerkend voorman/-vrouw ben je de schakel tussen de wensvervullers in het team en het bestuur.  
Je verdeelt de aangevraagde wensen binnen je team en bent persoonlijk betrokken bij jouw teamleden.  
Je zorgt voor een optimale bezetting van het team, je begeleidt, steunt en coacht de verschillende teamleden en je leidt diverse bijeenkomsten (ongeveer 6 tot 8 keer per jaar). 
De coördinator die wij zoeken heeft prettige sociale- en communicatieve vaardigheden, is een verbinder, weet mensen te enthousiasmeren en is betrokken.  Deze vacature betreft een vrijwilligersfunctie.
 
Enthousiast geworden? 
Neem voor vragen over de functie gerust contact op met onze voorzitter Truus Konijn. Dit kan via truus@wensstichtingdrenthe.nl 
 
Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je natuurlijk ook direct solliciteren. Dat kan door je motivatie inclusief CV te sturen naar truus@wensstichtingdrenthe.nl 

Doe mee!