VERVULD - Vacature Wensvervuller team Emmen (vrijwilligersfunctie)

29-08-2021
Wij laten kinderen stralen!

Wij vervullen wensen van kinderen, die om welke reden dan ook, een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Onze stichting biedt een lichtpuntje door de liefste wens van een kind te vervullen. Samen met een team van enthousiaste vrijwilligers zorgen wij dat deze wensdag een onvergetelijke wordt.

Voor team Emmen zijn wij op zoek naar een enthousiaste wensvervuller!

Wat doe je als wensvervuller?
Als wensvervuller ben je het gezicht van de Wensstichting en vervul jij samen met een team van wensvervullers de binnengekomen wens. Tijdens een intake gesprek maak je kennis met het kind en zijn/haar gezin en probeer je een goed beeld te krijgen van de wens van het kind. Vervolgens ga je aan de slag om de allerliefste en leukste wensdag te organiseren en ervoor te zorgen dat het voor 'jouw wenskind' een onvergetelijke dag wordt.

Wat neem je mee?
  • HBO werk- en denkniveau
  • een groot inlevingsvermogen, je kunt je goed verplaatsen in het gedachtenpatroon van kinderen/jongeren
  • je bent creatief en denkt in mogelijkheden
  • je kan goed zelfstandig als ook in een team werken
Wat bieden wij?
  • een groeiende en steeds professioneler wordende organisatie
  • werken binnen een enthousiast en betrokken team, bestaande uit de wenscoördinator en wensvervullers
  • één keer per 4 weken overleg met je team om wensaanvragen en overige lopende zaken te bespreken
En verder:
  • doe je relevante werkervaring op, dus een waardevolle aanvulling op je CV
  • ontvang je vergoeding voor de door jou gemaakte kosten en ontvang je een leuke polo en bodywarmer

Enthousiast geworden?
Neem voor vragen over de functie gerust contact met ons op, info@wensstichtingdrenthe.nl.
Wanneer je geïnteresseerd bent kun je natuurlijk ook direct solliciteren.
Dat kan door  jouw motivatie en CV te sturen naar info@wenssstichtingdrenthe.nl
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure