VERVULD - Vacature Wenscoördinator team Emmen (vrijwilligersfunctie)

17-08-2021
In het team van Zuidoost Drenthe verwelkomen wij graag een betrokken en motiverende coördinator.

Als meewerkend voorman/-vrouw ben je de schakel tussen de wensvervullers in het team en het bestuur.
Je verdeelt de aangevraagde wensen binnen je team en bent persoonlijk betrokken bij jouw teamleden.
Je zorgt voor een optimale bezetting van het team, je begeleidt, steunt en coacht de verschillende teamleden en je leidt diverse bijeenkomsten (ongeveer 6 tot 8 keer per jaar).

De coördinator die wij zoeken heeft prettige sociale- en communicatieve vaardigheden, is een verbinder, weet mensen te enthousiasmeren en is betrokken.

Wat neem je mee?
* Je kunt je vinden in de grondbeginselen van Wensstichting Drenthe;
* Je hebt bij voorkeur werkervaring of een relevante opleiding gevolgd op het gebied van de functie;
* Je ziet het als uitdaging om met een (bijna) voltallig nieuw bestuur de wensstichting voort te zetten;
* Je kunt zelfstandig en planmatig werken;

Wat bieden wij?
* Een groeiende en steeds professioneler wordende organisatie;
* Werken binnen een klein enthousiast team bestuursleden;
* Eén keer per vier weken neem je deel aan de bestuursvergadering;
* Je ontvangt een vergoeding voor gemaakte onkosten en een bescheiden vrijwilligersvergoeding

Enthousiast geworden?
Neem voor vragen over de functie gerust contact op met onze huidige voorzitter Truus Konijn.
Dit kan via truus@wensstichtingdrenthe.nl
Wanneer je geïnteresseerd bent kun je natuurlijk ook direct solliciteren. Dat kan door je motivatie inclusief CV te sturen naar truus@wensstichtingdrenthe.