Reis naar de Noordkaap kiest wensstichting als doel sponsoractie

30-01-2014

In juli 2014 zullen de Emmenaren Rikus Dontje en Gert Auwema een tocht per motor maken naar de Noordkaap.

Als een grap begonnen in de zomerperiode van 2013 maar nu heel serieus. De voorbereidingen voor de trip zijn in volle gang. De motoren, voor Gert een BMW Adventure 1200 GS en voor Rikus een Yamaha XT 660 R, zijn van koffersets en navigatie voorzien en er zijn ondertussen lichtgewicht slaapzakken en handdoeken ingekocht. De route is in grote lijnen bepaald.

Aan deze reis is een sponsoractie gekoppeld. Simpelweg, Rikus en Gert verhuren ruimte op hun kofferset voor reclame stickers van bedrijven.
De opbrengst van de sponsoractie komt ten goede aan de Wensstichting Zalavolbate
De heren hebben een Facebookpagina gemaakt waarop ze te volgen zijn Noordkaap reis