Nieuwe secretaris stelt zich voor

24-02-2019
Onze stichting heeft sinds 1 januari niet alleen een nieuwe voorzitter, ook is er een nieuwe secretaris die vol enthousiasme aan de slag is gegaan en die zich bij deze graag voorstelt:

Sinds 1 januari 2019 ben ik als secretaris verbonden aan Wensstichting Drenthe, een fijne organisatie die als motto heeft: Wij laten kinderen stralen!
Alsof het zo moest zijn kwam ik, zoekend naar een manier om iets inhoudelijks bij te dragen aan de maatschappij, een vacature voor deze functie tegen. Na het lezen van de verhalen op de website en het gesprek met andere bestuursleden, werd ik steeds enthousiaster.

Inmiddels heb ik al veel van de vrijwilligers ontmoet en hun verhalen gehoord, enkele posts op facebook voorbij zien komen (en gedeeld natuurlijk) en al veel besproken met het bestuur.

Ik ben enorm onder de indruk van het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van de vrijwilligers, die maar door blijven zoeken, bellen, mailen etc. om een wens vervuld te krijgen.
Ik hoop voor lange tijd ondersteuning te kunnen geven aan iedereen die bij Wensstichting Drenthe betrokken is zodat we zoveel mogelijk kinderen kunnen laten stralen!