Nieuw bestuurslid PR en marketing

21-05-2019
Sinds 1 mei 2019 heeft onze Wensstichting een nieuw bestuurslid. Liesbeth Omvlee is vanaf 1 mei verantwoordelijk voor de PR en Marketing van Wensstichting Drenthe.

Liesbeth zegt hierover het volgende: Wensstichting Drenthe volg ik al een tijdje. Ik vind het mooi om te zien dat de stichting op persoonlijk gebied een bijdrage kan leveren aan het leven van kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Samen met vele vrijwilligers en met behulp van donateurs kunnen wij kinderen laten stralen. Geluk wordt groter wanneer het zich kan vermenigvuldigen en ik help hier graag aan mee.

Kortgeleden werd ik erop geattendeerd dat ze iemand zochten in het bestuur die verantwoordelijk is voor de PR en Marketing. Na een kennismaking met de andere bestuursleden, heb ik met veel plezier besloten om deze taak op mij te nemen.

Ik kijk er naar uit om, samen met de andere bestuursleden, de vrijwilligers en met behulp van de donateurs, Wensstichting Drenthe te kunnen helpen groeien zodat we samen in Drenthe nog meer kinderen kunnen laten stralen!