Monstertoertocht draagt ons een warm hart toe

01-11-2013

In de mooie entourage van Toprestaurant de Gaffel in Valthe werd aan onder andere onze Wensstichting Zalavolbate een donatie van maar liefst elk 1750 euro uitgereikt.
Op zondag 25 augustus van dit jaar werd de 4e editie van de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe gefietst door maar liefst 622 fanatieke wielrenners.
Door toedoen van al deze sportievelingen, maar ook door de gulle bijdrage van meerdere betrokken sponsoren heeft de Stichting Goede Doelen Valthe dit jaar een stevige bijdrage kunnen leveren aan de activiteiten van 4 goede doelen.
Een mooie afsluiting van een goed Goede Doelen jaar in Valthe.
Ook in 2014 zal de monstertoertocht weer gereden worden. Reserveer alvast de datum van zondag 24 augustus in uw agenda en kijk regelmatig op  www.valthegroningenvalthe.nl
Uiteraard willen wij de Stichting Goede Doelen Valthe heel erg bedanken voor deze prachtige bijdrage. We gaan hier weer een aantal kinderen blij mee maken!