Maak kennis met onze nieuwe vrijwilliger Ria van der Aa, wensvervuller bij team Emmen

16-10-2021
Mijn naam is Ria van der Aa. Ik ben 63 jaar en woon in Emmen, Emmerhout. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik werk als docent verpleegkunde op een MBO school. Wij leiden mensen op die als Verzorgende IG of als Verpleegkundige gaan werken in de zorg.  Vanuit school geef ik voorlichting op de VMBO scholen om jonge mensen te motiveren voor het mooie beroep in de zorg. Naast jonge mensen leiden wij ook volwassenen op tot verzorgende IG of Verpleegkundige. Naast de lessen die ik op school geef, bezoek ik verschillende stageadressen om samen met de begeleiders in de praktijk het leerproces van de student te volgen.  Naast mijn werk ga ik naar de sportschool om toch fit te blijven. Wij passen samen graag op onze kleinkinderen en houden ervan om leuke activiteiten met hun te ondernemen. Daarnaast fiets en wandel ik graag. Ik heb gesolliciteerd om vrijwilliger te worden bij wensstichting Drenthe, omdat ik naast mijn werk graag een bijdrage wil leveren aan een onvergetelijke dag voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.