Kindcentrum Duimelot schenkt opbrengst reunie aan Wensstichting Zalavolbate

03-07-2013

Op 8 juni jl bestond Kindcentrum Duimelot uit Veenoord 8 jaar en dat was reden voor een feestje. Er werd een reünie georganiseerd voor alle kinderen, ouders en (oud)medewerkers die de afgelopen 8 jaar op KDV Duimelot te vinden waren.

Er was van alles te beleven en het werd een hele gezellige dag. Er was niet alleen aandacht voor de ‘eigen’ kinderen, maar ook werd er tweede hands speelgoed en kinderkleding verkocht, waarvan de opbrengst naar een goed doel zou gaan. Tijdens deze markt is er € 84,80 binnengekomen en dat bedrag werd aan Wensstichting Zalavolbate geschonken. Van kinderen voor kinderen!

En nog een mooie bijkomstigheid is, dat het overgebleven speelgoed en kleding aan “Weggeefwinkel HeelGoed” in Emmen geschonken zal worden, waar nog meer kinderen van zullen profiteren.

Hartelijk dank!