Donatie door Kindermusical in Sleen

24-01-2013

Daar kwam een piepklein mailtje bij ons binnen .. zo rond Kerstmis. Of wij nog enkele flyers hadden en of wij deze misschien op wilden sturen. Een groep kinderen uit Sleen ging een Kerstmusical in de Kerk opvoeren en er zou geld ingezameld worden voor onze wensstichting Zalavolbate.

En nu.. hebben wij gezien, dat er € 100,00 op onze rekening is bijgeschreven.. In stilte bijna, zonder veel ophef hebben wij het mogen ontvangen. Toch is het een groot gebaar wat gegeven is. Er is aandacht besteed aan onze wensstichting en er zijn mensen geweest die een gulle gift hebben gedoneerd. Hiermee kunnen wij weer een wens in vervulling laten gaan.

Wij willen deze groep, hartelijk bedanken voor de moeite en het idee, dat er voor onze Wensstichting Zalavolbate ingezameld werd.

TOP!!!