Bos Incasso en LAVG zetten zich in voor Wensstichting Zalavolbate tijdens Run van Winschoten

06-09-2013

En weer werden we verrast door een sponsoractie. Dit keer door 20 enthousiaste medewerkers van  Bos Incasso B.V. en LAVG B.V. (Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders) uit Groningen. Deze mensen gaan zich voor ons inzetten tijdens de Run van Winschoten op 14 september.

Ze zullen worden verdeeld in 2 groepen en lopen per groep een afstand van 100 km (estafette 10 x 10km). Zie ook www.runwinschoten.nl

Bos Incasso B.V. en LAVG B.V. doen al jaren mee met dit evenement en koppelen hieraan ook elk jaar een goed doel.  Beide bedrijven proberen op deze manier een maatschappelijk steentje bij te dragen.

De lopers laten zich sponsoren en het bedrag dat ze binnenhalen gaat dit jaar naar onze Wensstichting Zalavolbate en daar zijn we ontzettend blij mee! Zet ‘m op!!.