Stuur een wens

Is er in je omgeving of in je familie een kind dat een ruggensteuntje verdient dan kan Wensstichting Drenthe misschien iets voor het kind betekenen.

Mail of schrijf ons en we gaan kijken of we de wens zo goed mogelijk kunnen vervullen. Voor elke wens zal een wensteam in het leven worden geroepen, bestaande uit twee personen.

Lees hier de voorwaarden voor het aanmelden.

Wij zullen contact opnemen met diegene die de wens heeft ingestuurd. Wij willen dus uitdrukkelijk wensen vervullen voor ieder kind die dit verdient. Je kunt het aanmeldingsformulier hieronder invullen en er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden.
Let op! Wij vervullen alleen wensen voor kinderen uit de provincie Drenthe in de leeftijd van 3 t/m 17 jaar.

Of stuur een email naar wensen@wensstichtingdrenthe.nl, met de volgende gegevens:
* Gegevens van jezelf (Naam, Adres, Postcode, Woonplaats, Telnr)
* Gegevens van het kind (Naam, Adres, Postcode, Woonplaats, Leeftijd, telefoonnummer, email-adres)
* Omschrijving Wens
* Reden Wens