Over ons

Wensstichting Drenthe vervult de grootste wens van een kind, woonachtig in Drenthe, van 3 t/m 17 jaar, dat een steuntje in de rug kan gebruiken. Het leven is als een sprookje, maar wanneer het verandert door ziekte, pesten, financiële omstandigheden of overlijden van een dierbaar persoon, dan heb je soms een lichtpuntje nodig om verder te kunnen gaan.

Door het vervullen van een wens, kan een kind zijn situatie even vergeten en gewoon kind zijn. Het geniet van een heel speciaal moment, waardoor het kracht ontvangt en door de herinnering die er zal ontstaan, steeds weer opnieuw uit putten kan.

Lees hier meer over Onze Doelstelling, Het Bestuur en de Wensteams, hoe je kunt helpen en natuurlijk de vervulde wensen

Wensstichting Drenthe ook op social media