Nieuwe voorzitter voor Wensstichting Drenthe

17-07-2017
Woensdag 12 juli heeft onze voorzitter Jans Katerbarg na zes mooie jaren afscheid genomen. Tijdens een knallend afscheidsfeest waarin ook Jakob Kamminga afzwaaide, is hij hartelijk bedankt voor alles wat hij gedaan heeft. Gelukkig verlaat Jans ons niet, maar gaat hij verder als ambassadeur van de Wensstichting Drenthe.

We blijven natuurlijk niet stuurloos... Het stokje wordt overgenomen door de nieuwe voorzitter Carin Roelands, al een aantal jaren actief als wensverrvuller en bestuurslid. Samen met alle enthousiaste en actieve vrijwilligers van de Wensstichting, gaan we de uitgezette koers doorzetten om zo de wensen van kinderen, die een steuntje in de rug nodig hebben, in vervulling te laten gaan.

Terug naar het nieuws overzicht

Wensstichting Drenthe ook op social media